POLÍTICA DE PRIVACITAT

Qui som

El titular d’aquest lloc web és SMART FINQUES (d’ara endavant, “el titular”) i correu electrònic de contacte info@smartfinques.com.

Quina informació recopilem

El titular només recopila les dades personals que són necessàries per prestar els serveis sol·licitats pel client o per contactar amb ell en resposta a les seves consultes. 

El titular no recopila cap informació sensible o d’alt risc, com ara dades sobre l’origen racial o ètnic, les opinions polítiques, les creences religioses o filosòfiques, la salut o l’orientació sexual.

Finalitat del tractament de les dades personals

Les dades personals recopilades pel titular tenen com a finalitat exclusiva prestar els serveis sol·licitats pel client, gestionar els seus comptes de client, comunicar-se amb ell i enviar-li informació sobre els seus productes i serveis.

El titular no comparteix les dades personals del client amb tercers, excepte si és necessari per prestar els serveis sol·licitats pel client o per complir amb les obligacions legals aplicables.

El titular pot utilitzar les dades anònimes dels seus clients per fins estadístics o per millorar els seus serveis, sense revelar cap informació personal que pugui identificar el client.

Consentiment del client

En proporcionar les seves dades personals al titular, el client dona el seu consentiment explícit per al tractament d’aquestes dades segons la present política de privacitat. El client té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment i sol·licitar la supressió de les seves dades personals dels sistemes del titular.

Drets dels clients

El client té dret a accedir a les seves dades personals i a sol·licitar la seva rectificació o supressió, així com a oposar-se al seu tractament o a sol·licitar la limitació d’aquest. El client també té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.

Per exercir aquests drets, el client pot posar-se en contacte amb el titular a través de l’adreça de correu electrònic proporcionada en aquesta política de privacitat.

Mesures de seguretat

El titular ha adoptat les mesures de seguretat adequades per garantir la protecció de les dades personals dels seus clients i evitar la seva pèrdua, mal ús o accés no autoritzat. Els sistemes del titular estan protegits per contrasenyes i altres mesures de seguretat adequades.

Informació dels nostres productes

La informació sobre els nostres productes que es mostra al nostre lloc web és actualitzada regularment i és precisa en la majoria de casos. No obstant això, en algunes ocasions és possible que es produeixin errors en la informació de preus, ja sigui per errors humans, tècnics o d’altres tipus. Ens reservem el dret de corregir qualsevol error en la informació dels nostres productes.

Scroll to Top
× Parlem?